FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Klantenservice Bellen
U kunt via ons het telefoonnummer opvragen van BCC en wij verbinden u rechtstreek door met het gezochte telefoonnummer of wij laten u het nummer voorlezen. Deze abonnee-informatiedienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen 100 cent per minuut (cpm). Bel nu ons telefoonnummer 1883. Desgewenst wordt u anoniem doorverbonden. Daarnaast tonen we ook andere mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van bedrijven en instanties.
BCC bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.
BCC bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Telefoonnummer
020 334 88 88
Adres
Hoofkantoor
Bellsingel 61,
1119 NT Schiphol-Rijk

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door het telefoonnummer te beluisteren. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

In 1945 opende Herman Bakker een elektronicawinkel in Amsterdam West. Samen met zijn zoons Carel en Coos werd in 1962 een tweede filiaal geopend in Amsterdam-Osdorp aan het Tussen Meer; dit filiaal viel onder de keten Radio West. Vanaf 1969 zetten Carel en Coos Bakker het bedrijf voort onder de naam BCC.

In oktober 2009 nam BCC het Amsterdamse Polectro over, en de twee polectro-vestigingen werden omgevormd tot BCC-vestigingen.[1] Het filiaal in Stadshart Amstelveen, dat op 2,7 kilometer afstand van het hoofdfiliaal van Polectro ligt werd door deze overname opgeheven.[2]

In oktober 2014 telde BCC 57 winkels in Nederland en wordt een belangrijk deel van de omzet online gerealiseerd. Per 1 februari 2015 nam BCC achttien winkels over van HiM Retail, de eigenaar van de winkelformules De Harense Smid, Mikro-Electro en It’s. De deal houdt verder in dat HiM Retail circa tien winkels gaat sluiten, omdat zij te veel zouden concurreren met de BCC-winkels. BCC neemt circa 150 medewerkers over. Na de overname telt BCC 69 winkels.

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”