FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Klantenservice Bellen
U kunt via ons het telefoonnummer opvragen van ol.com en wij verbinden u rechtstreek door met het gezochte telefoonnummer of wij laten u het nummer voorlezen. Deze abonnee-informatiedienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen 100 cent per minuut (cpm). Bel nu ons telefoonnummer 1883. Desgewenst wordt u anoniem doorverbonden. Daarnaast tonen we ook andere mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van bedrijven en instanties.
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. 
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. 
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag / Zondag 08:00 – 23:59

Telefoonnummer
030 310 4999
Adres
Hoofdkantoor:
Papendorpseweg 100,
3528 BJ Utrecht

Bellen met de Klantenservice: zo werkt het

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door 030 310 4999 te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

Geschiedenis en duurzaam verantwoord ondernemen: De wil om te verbeteren zit in de natuur van bol.com. Waar we in 1999 pionierden met het openen van de eerste online boekwinkel van Europa, willen we nu het voortouw in het verduurzamen van de e-commerce nemen. Bol.com is het grootste online retailplatform van de Benelux, met de ruimste keuze in assortiment en bezorgopties, een snelgroeiend netwerk van ruim 11 miljoen klanten, 2.000 Nederlandse en Belgische collega’s en meer dan 30.000 lokale ondernemers die via ons platform verkopen. We staan middenin de samenleving en voelen ons verantwoordelijk om daar een positieve bijdrage aan te leveren.

Mens & Maatschappij: bol.com is een lokaal platform met ruim 30.000 ondernemers, verspreid over Nederland en België. We voelen ons verbonden met onze directe omgeving en ondersteunen dan ook lokale initiatieven die bij onze organisatie passen. Goede doelen die ondernemerschap, innovatie en tech stimuleren. Daarbij doen we het liefst een beroep op de kennis, kunde en het enthousiasme van de 2.000 bol.com’ers. Op deze manier is onze maatschappelijke impact zo groot mogelijk.

Geschiedenis bol.com: Vandaag de dag winkelen miljoenen Nederlanders en Belgen bij bol.com. Ze kunnen kiezen uit artikelen binnen meer dan 20 productcategorieën. Bol.com helpt ook duizenden ondernemers om via onze winkel online te verkopen. Maar er was een tijd dat nog niet iedereen bol.com kende en dat we vanuit een portakabin op een parkeerterrein van start gingen als online boekenwinkel. Dat was in 1999. Inmiddels passen we allang niet meer met onze honderden collega’s in die portakabin en zijn we gegroeid van online boekenwinkel tot een winkel waar je bijna alles kunt vinden wat je zoekt. Nieuwsgierig welke reis we sinds ons ontstaan hebben afgelegd? We nemen je graag mee in de geschiedenis van bol.com!

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”