FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Klantenservice Bellen
U kunt via ons het telefoonnummer opvragen van CZ en wij verbinden u rechtstreek door met het gezochte telefoonnummer of wij laten u het nummer voorlezen. Deze abbonnee-informatiedienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen 100 cent per minuut (cpm). Bel nu ons telefoonnumer 1883. Desgewenst wordt u anoniem doorverbonden. Daarnaast tonen we ook andere mogelijkehden om in contact te komen met de klantenservice van bedrijven en instanties.
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. 
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. 
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:30 uur.

Telefoonnummer
013 594 91 10
Adres
Hoofkantoor
Ringbaan West 236
5038 KE Tilburg

Bellen met de Klantenservice: zo werkt het

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door het telefoonnummer te beluisteren. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

Over CZ: CZ groep is een 100% zorgverzekeraar met 90 jaar ervaring. Wij bieden consumenten basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen aan. Met onze verzekeringen bieden wij onze verzekerden tijdig toegang tot goede zorg. Via inkoop sturen wij op toekomstbestendige zorg.

CZ groep is op verschillende manieren bij de samenleving betrokken. Wij gebruiken het CZ Fonds om speciale zorgprijzen uit te delen als extra ondersteuning en waardering. Hiernaast hebben we partnerships met onder andere het Ronald McDonald Huis en CZ Tilburg Ten Miles.

In de jaren twintig van de vorige eeuw bracht het bisdom van Den Bosch de verschillende zorgverzekeringsfondsen die zij beheerde samen. Hieruit ontstond in 1930 de Stichting Het Centraal Ziekenfonds: CZ.

Wat ooit begon met zo’n 7.500 leden, is na een reeks samenwerkingen en fusies uitgegroeid tot een zorgverzekeraar die 3,6 miljoen verzekerden vertegenwoordigt in het zorgveld. De solidariteit waarmee CZ begin vorige eeuw werd opgericht, is nog altijd levend in onze organisatie. Het goed, betaalbaar en beschikbaar houden van de Nederlandse zorg, is onze ‘license to operate’.

Wij helpen onze verzekerden de best mogelijke zorg te krijgen tegen een stabiele lage premie en sturen gelijktijdig actief op ‘de zorg’ om de kwaliteit te verhogen, kosten te beheersen en beschikbaarheid te garanderen, nu en in de toekomst.

Wij zijn verantwoordelijk voor het beschikbaar houden van goede zorg voor mensen die het nodig hebben, nu en in de toekomst. Daarom nemen wij soms moeilijke beslissingen en wegen we belangen zorgvuldig af.

Wij maken het verschil voor onze verzekerden en stimuleren vernieuwing in de zorg waar nodig. Wij treden daadkrachtig op bij het realiseren van verbetering in de zorg en bij het begeleiden van onze verzekerden.

In alles wat wij doen, willen we betekenisvol zijn. Voor onze verzekerden en voor de Nederlandse samenleving. Ons bestaansrecht is de uitdagingen in de zorg het hoofd te bieden en verbeteringen te realiseren die echt het verschil maken voor onze verzekerden.

Onder de verzekeringsmerken CZ en Just brengen wij in totaal vijf basisverzekeringen op de markt waarvan vier naturapolissen en één restitutiepolis. De basisverzekeringen van OHRA en Nationale-Nederlanden zijn beide een restitutiepolis. Voor al onze verzekeringsmerken brengen wij ook aanvullende verzekeringen op de markt.

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”