FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Klantenservice Bellen
U kunt via ons het telefoonnummer opvragen van de ing bank en wij verbinden u rechtstreek door met het gezochte telefoonnummer of wij laten u het nummer voorlezen. Deze abonnee-informatiedienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen 100 cent per minuut (cpm). Bel nu ons telefoonnummer 1883. Desgewenst wordt u anoniem doorverbonden. Daarnaast tonen we ook andere mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van bedrijven en instanties.
Geen actuele storingen bekend. ING bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. U kunt snel en direct contact opnemen met de klantenservice.
Geen actuele storingen bekend. ING bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. U kunt snel en direct contact opnemen met de klantenservice.
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag / Vrijdag 08:00 – 19:00
Zaterdag 09:00 – 17:00

Telefoonnummer
+020 228 88 88
Adres
Hoofdkantoor:
Amsterdamse Poort
Bijlmerplein 888
1102 MG Amsterdam

Bellen met de Klantenservice: zo werkt het

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door +020 228 88 88 te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

Geschiedenis van de ING: Impowerment is altijd ons doel geweest. Maar hoe hebben we dat door de decennia heen gedaan?

Door mensen te helpen een stap voor te blijven in het leven en in het bedrijfsleven, vooral als ze tegenslagen hebben meegemaakt. En door de jaren heen zijn er veel geweest – grote financiële crises, toen de werkloosheid onder jongeren omhoogschoot of toen onroerend goed in de jaren tachtig instortte. Om nog maar te zwijgen van het omgaan met sociale veranderingen zoals de val van de Berlijnse muur of het herstel van Europa na de Tweede Wereldoorlog.

Ontdek de geschiedenis van ING door middel van een reeks video’s die ons erfgoed terugvoeren tot in de 18e eeuw.

Besparingen
Miljoenen spaarders over de hele wereld vertrouwen hun geld aan ons toe. Net zoals de 17-jarige Margaretha ruim een ​​eeuw geleden deed toen ze haar eerste spaargeld bij onze voorganger Rijkspostspaarbank stortte.

Betalingen
Hoe vaak heb je een contactloze kaart of smartphone getikt om voor je koffie te betalen? Betalingen zijn niet altijd zo eenvoudig geweest. ING helpt mensen al sinds 1918 om dingen te betalen.

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”