FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Spreek een medewerker

Door te klikken op het nummer of de bel knop wordt u in contact gebracht met een medewerker van ons callcenter (van 1883 B.V.) U kunt via ons abonnee-informatie gegevens opvragen. Deze dienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen honderdtien cent per minuut (cpm). Tarief blijft ook gelden na het doorverbinden. Tot een maximum van 22 euro.

Abonnee-informatiedienst 1883 b.v. kost honderdtien cpm, ook na doorverbinden.
Abonnee-informatiedienst 1883 b.v. kost honderdtien cpm, ook na doorverbinden.
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag / Vrijdag 08:00 – 19:00
Zaterdag 09:00 – 17:00

Telefoonnummer
1883
Adres
Hoofdkantoor:
Keizersgracht 520H
1017EK, Amsterdam

Bellen met de Klantenservice: zo werkt het

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 110 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door 1883 te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

Kom in contact met de klantenservice van ING Bank of vraag de telefoonnummer en/of adres gegevens op

ING of ING Bank[2] is een Nederlandse, internationaal actieve bank. ING levert financiële diensten zoals bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. De klanten van de bank zijn particulieren, kleine en grote ondernemingen, instellingen en overheden. De ING heeft in Nederland ongeveer 8 miljoen rekeninghouders en 235 kantoren.[3] ING Bank N.V. is het enige onderdeel van de ING Groep, die eerder ook de verzekeraar Nationale-Nederlanden omvatte. Andere vennootschappen zoals bankbedrijven buiten Nederland zijn op hun beurt een dochterbedrijf van ING Bank N.V.

De ING heeft als voornaamste voorgangers de Rijkspostspaarbank, die in 1881 als spaarbedrijf onder de vleugels van de overheid begon, en de in 1927 begonnen Nederlandsche Middenstandsbank (NMB), die aanvankelijk vooral op kleine bedrijven gericht was. Naast de Rijkspostspaarbank had het rijk de Postcheque- en Girodienst opgericht en in 1986 gingen beide samen tot de Postbank, die in 1989 samen met de NMB de NMB Postbank Groep vormde.

De naam ING ontstond in 1991 door fusie van de NMB Postbank Groep met verzekeraar Nationale Nederlanden: het was de afkorting voor Internationale Nederlanden Groep, maar deze volledige naam wordt niet langer gebruikt, deze is ING Groep geworden.

ING Bank N.V. was in eerste instantie de nieuwe naam voor de vroegere NMB, als een van de bedrijven binnen het nieuwe concern, naast de Postbank, de verzekeringstak en verschillende dochterbedrijven in andere landen die intussen werden opgekocht of opgericht. Op 10 februari 2009 werd de Postbank echter opgeheven en ook ondergebracht bij de ING Bank N.V., zodat het conglomeraat nog maar één grote banktak had in Nederland. Dit betekende in Nederland ook het einde van de giro als aparte variant van de betaalrekening. Ook na de privatisering van de Postbank was het girosysteem nog lang los blijven staan van het bankrekeningensysteem.

Intussen was houdstermaatschappij ING Groep door de kredietcrisis in moeilijkheden geraakt en de groep moest staatssteun aanvragen. Als compensatie hiervoor werd een herstructurering opgelegd waardoor onder andere alle verzekeringsactiviteiten moesten worden afgestoten. Hierdoor is de ING Bank de enige overgebleven activiteit van de ING Groep geworden. Hoewel de naam van de vennootschap nog steeds ING Bank N.V. is, noemt de bank zich in de publiciteit en op de website kortweg ING.

In oktober 2016 kondigde ING het vertrek aan van 7000 medewerkers over een periode van vijf jaar, vooral in België en Nederland.[4] Het bedrijf wil meer digitale producten in de markt zetten waardoor minder personeel nodig is. De reorganisatie moet een kostenbesparing van 900 miljoen euro per jaar opleveren in 2021 en daar staat een eenmalig reservering van 1 miljard euro tegenover.[4] De helft van de ontslagen valt in België. Hier heeft ING nog een groot kantorennetwerk. De filialen van ING en Record Bank worden samengevoegd en verder worden veel vestigingen gesloten.[4]

Rekeninghouders van de ING Bank kunnen internetbankieren: op internet hun saldo inzien, geld overschrijven vanaf hun rekening en overige bankzaken regelen.

Dit kan via Mijn ING (in een webbrowser), en ook met de Mobiel Bankieren App. Met de app zijn er iets minder mogelijkheden, maar volstaat een 5-cijferige pincode, ook voor overschrijvingen.

Bij Mijn ING wordt een sterker wachtwoord verlangd, en voor inloggen en nog eens voor overschrijvingen een extra beveilging. In 2020 wordt het systeem met de TAN-code gewijzigd. De mogelijkheden voor de autorisatie van een overschrijving zijn dan als volgt:

De app hiervoor gebruiken (niet te verwarren met alleen de app gebruiken voor de overschrijving). Er is alleen (voor het opstarten) de pincode van de app nodig.
De ING scanner gebruiken (een los extra apparaatje):
Mijn ING toont een tweedimensionale streepjescode op het scherm.
Deze wordt met het apparaatje gescand en de pincode van het apparaatje wordt op dit apparaatje ingetoetst.
Het apparaatje toont nu een TAN-code (die overigens niet meer zo genoemd wordt) die zoals voorheen in Mijn ING moet worden ingetoetst.
De website van ING is een van de drukst bezochte websites van Nederland. Meer dan vijf miljoen rekeninghouders van de bank hebben internettoegang. Het aantal bezoekers aan de website van de bank kan oplopen tot meer dan een miljoen per uur.

Het voormalig hoofdkantoor, bijnaam Het zandkasteel, staat in de Amsterdamse Poort in Amsterdam-Zuidoost en is ontworpen door de architecten Ton Alberts en Max van Huut. Het gebouw dat in 1987 voor de NMB Bank gebouwd werd bestaat uit tien geschakelde torens van zes tot acht verdiepingen, waarbij aan de buitenzijde vrijwel geen verticaal vlak te vinden is. Het biedt ruimte aan 2500 werknemers. Sinds 7 januari 2020 is het Cedar gebouw (cedar is Engels voor ceder) het hoofdkantoor van ING Groep. Ook dit gebouw is gelegen aan de Bijlmerdreef, grenzend aan winkelcentrum Amsterdamse Poort in Amsterdam-Zuidoost.

 

 

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 110 cpm ook na doorverbinden!”