FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Klantenservice Bellen
U kunt via ons het telefoonnummer opvragen van T-Mobile en wij verbinden u rechtstreek door met het gezochte telefoonnummer of wij laten u het nummer voorlezen. Deze abonnee-informatiedienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen 100 cent per minuut (cpm). Bel nu ons telefoonnummer 1883. Desgewenst wordt u anoniem doorverbonden. Daarnaast tonen we ook andere mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van bedrijven en instanties.
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. 
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. 
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag:
07:00 – 22:00
Zondag + Feestdagen:
09:00 – 18:00

Telefoonnummer
0800-0092
Adres
Hoofdkantoor:
Waldorpstraat 60,
2521 CC Den Haag

Bellen met de Klantenservice: zo werkt het

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door het telefoonnummer te beluisteren. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

Over t-mobile: T-Mobile is Unlimited in alles wat we doen. Met onze merken T-Mobile, Tele2 en Ben doorbreken we grenzen in de telecomwereld. Dat doen we met collega’s die risico’s durven nemen, experimenteren en elkaar uitdagen. Met onze ‘challenger mindset’ hebben wij een gezamenlijk doel: iedereen toegang geven tot het beste netwerk van Nederland. Ons mobiele netwerk komt voor de 5e keer op rij als beste uit de test van de onafhankelijke testautoriteit umlaut, voorheen P3. Goed nieuws dus voor al onze klanten, die gebruik maken van het meest bekroonde mobiele netwerk. Het netwerk vormt de stevige basis voor ons 5G-netwerk. 5G is al beschikbaar in het grootste deel van Nederland. Mobiele communicatie is belangrijk voor onze samenleving en economie. Ook in ons privéleven is dit onmisbaar: een dag zonder je mobiele telefoon is lastig voor te stellen.

Wij geloven in de kracht van connectiviteit. Wij gebruiken onze technologie en expertise om mensen te laten meedoen in de maatschappij. Om iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu. Op een veilige en verantwoorde manier, in nauwe samenwerking met ngo’s en de overheid.

Verantwoord betekent bijvoorbeeld dat wij ervoor zorgen dat onze processen in lijn zijn met de ISO 14001 milieunorm. Zo produceren we minder afval en verkleinen we onze energiebehoefte. Tegelijkertijd zetten wij onze Recycle Movement en onze samenwerking met Closing the Loop in voor focus op het verminderen van e-waste en het stimuleren van het hergebruiken en recyclen van smartphones.

Daarnaast werken wij samen in ons Futurelab met start-ups. Samen ontwikkelen wij innovaties om de uitdagingen van mobiel internet in de samenleving aan te pakken

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”