FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Klantenservice Bellen
U kunt via ons het telefoonnummer opvragen van Tele2 en wij verbinden u rechtstreek door met het gezochte telefoonnummer of wij laten u het nummer voorlezen. Deze abbonnee-informatiedienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen 100 cent per minuut (cpm). Bel nu ons telefoonnumer 1883. Desgewenst wordt u anoniem doorverbonden. Daarnaast tonen we ook andere mogelijkehden om in contact te komen met de klantenservice van bedrijven en instanties.
Bellen via 1883 B.V. de kosten voor dit gesprek zijn 100 cpm, ook na doorverbinden
Bellen via 1883 B.V. de kosten voor dit gesprek zijn 100 cpm, ook na doorverbinden
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9:00 – 20:00
Zaterdag – 9:00 – 17:30

Telefoonnummer
020 754 4444
Adres
Hoofkantoor
Wisselwerking 58
Diemen, 1112 XS

Bellen met de Klantenservice: zo werkt het

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”

Tele2 is een van oorsprong Zweedse telecomaanbieder en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten. Het werd in 1993 opgericht en breidde de activiteiten snel uit binnen en buiten Zweden. Het kocht in 2001 Fora Telecom en werd daarmee actief in Rusland. De belangen werden uitgebreid en in 2009 was het de enige eigenaar van Tele2 Russia. In 2012 was Tele2 Russia de op drie na grootste aanbieder in het land met 23 miljoen abonnees. In 2013 verkocht het zijn hele belang in Tele2 Russia aan VTB Group voor US$ 3,5 miljard.[1] Dit patroon werd in andere landen herhaald, na een snelle expansie verkocht Tele2 de belangen in diverse landen en is nu bijna uitsluitend actief in Zweden de de Baltische Staten.

In november 2018 werd de overname afgerond van Com Hem. Com Hem is een aanbieder van breedband- en digitale TV-diensten in Zweden en behaalde hiermee een omzet van SEK 7 miljard in vergelijking tot zo’n SEK 15 miljard voor Tele2.[2] Tele2 betaalde met eigen aandelen, één aandeel Tele2 voor één aandeel Com Hem, en SEK 37 per aandeel in contanten. AB Kinnevik hield voor de overname een aandelenbelang van 19% in Com Hem. Na de overname daalt het aandeel van mobiele telefoondiensten in de omzet, en neemt die van breedband- en TV-diensten toe.

In 2019 was de omzet SEK 27,7 miljard en de nettowinst bedroeg SEK 1,6 miljard.[3] Van de omzet werd zo’n 80% gerealiseerd in Zweden en de resterende een vijfde in de Baltische Staten en Duitsland. Ruim de helft van de omzet wordt gerealiseerd met mobiele en een derde met vaste telefoondiensten. In Zweden is Tele2 na Telia de grootste telecomaanbieder.

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”