FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Klantenservice
U kunt via ons het telefoonnummer opvragen van Ziggo en wij verbinden u rechtstreek door met het gezochte telefoonnummer of wij laten u het nummer voorlezen. Deze abonnee-informatiedienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen 100 cent per minuut (cpm). Bel nu ons telefoonnummer 1883. Desgewenst wordt u anoniem doorverbonden. Daarnaast tonen we ook andere mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van bedrijven en instanties.
Ziggo bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.
Ziggo bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag t/m Zondag:
08:00 – 22:00

Telefoonnummer
0900-1884
Adres
Hoofdkantoor:
Hoog Catharijne
Utrecht

Bellen met de Klantenservice: zo werkt het

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door het telefoonnummer te beluisteren. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

Over: Ziggo is een van de toonaangevende communicatie- en entertainment-dienstverleners voor consumenten en bedrijven in Nederland. Ziggo levert 9,7 miljoen diensten aan zijn klanten met nagenoeg 4 miljoen televisie-, ruim 3 miljoen internet- en 2,5 miljoen vaste en mobiele telefonie dienstenabonnees.

Van aarde tot maan
Het Ziggo-netwerk bestaat uit 410.000 kilometer coaxkabel en 38.500 kilometer glasvezelkabel. Ook beschikt Ziggo over meer dan 2 miljoen WifiSpots door heel Nederland (cijfers per 30 juni 2017). Dat zijn plekken waar klanten een draadloze internetverbinding kunnen oppikken, zonder dat ze in de buurt zijn van hun eigen modem. De klein- en groot zakelijke markt maakt gebruik van producten zoals datacommunicatie, (mobiele) telefonie, televisiediensten en elektronische betaalmogelijkheden.

Beste entertainment, altijd en overal
Moesten we het in de jaren 70 doen met een paar publieke zenders, nu brengen de kabels van Ziggo honderden zenders entertainment naar klanten. De manier van tv kijken is de afgelopen jaren dan ook volledig veranderd. High definition zorgt sinds 2007 voor haarscherp beeld. Interactieve tv verovert Nederland: ooit was het onbeleefd als de visite al tijdens het NOS-journaal aanbelde. Storen tijdens een belangrijk programma, dat deed je niet. Maar de tv dicteert het verloop de avond allang niet meer. Je zapt terug in de tijd met replay tv of kijkt je favoriete serie vooruit. On demand tv zorgt ervoor dat mensen massaal ongestoord series en films kunnen kijken zonder reclame. De nieuwe generatie (OTT) televisiediensten biedt consumenten meer keuze- en kijkvrijheid en zijn niet meer weg te denken uit het aanbod. Ziggo werd in 2016 exclusief aanbieder van HBO-diensten. Game of Thrones is een van de meest bekende series. Naast Movies en Series start Ziggo met een eigen Sportkanaal op 14: Ziggo Sport. Hier worden dagelijks de belangrijkste (live) sportduels getoond. Ook is Ziggo sponsor van Ajax. De merknaam prijkt op de shirts van alle spelers.

Ziggo Dome
In 2012 opent de Ziggo Dome de deuren en bewijst het in no-time haar kracht als een van de beste concertzalen ter wereld. De Ziggo Dome biedt onderdak aan de grootste artiesten en de beste evenementen ter wereld. Uniek in zijn soort, onder andere vanwege de Led wall van buiten en akoestiek van binnen. Groot, maar toch intiem.

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”