FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Spreek een medewerker

Door te klikken op het nummer of de bel knop wordt u in contact gebracht met een medewerker van ons callcenter (van 1883 B.V.) U kunt via ons abonnee-informatie gegevens opvragen. Deze dienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen honderdtien cent per minuut (cpm). Tarief blijft ook gelden na het doorverbinden. Tot een maximum van 22 euro.

Abonnee-informatiedienst 1883 b.v. kost honderdtien cpm, ook na doorverbinden.
Abonnee-informatiedienst 1883 b.v. kost honderdtien cpm, ook na doorverbinden.
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag t/m Zondag:
08:00 – 22:00

Telefoonnummer
1883
Adres
Hoofdkantoor:
Keizersgracht 520H
1017EK, Amsterdam

Bellen met de Klantenservice: zo werkt het

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 110 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door het telefoonnummer te beluisteren. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

Kom in contact met de klantenservice van Ziggo of vraag de telefoonnummer en/of adres gegevens op

VodafoneZiggo Group B.V. is een Nederlandse aanbieder van televisie, internet en telefonie. Het bedrijf is in 2017 ontstaan na een fusie tussen de Nederlandse activiteiten van Liberty Global en Vodafone. Eind 2020 had het bedrijf 3.836.300 huishoudens als vaste klant en 5.189.800 SIMs als mobiele klant.[2]

 

Voorlopers
In 2005 werd Multikabel verkocht aan Warburg Pincus voor 530 miljoen euro.[3][4] Warburg Pincus maakte, samen met Cinven, in juli 2006 de voorgenomen overname met een waarde van 2,1 miljard van Casema bekend.[5] Op 2 juni 2006 kondigde Essent aan een onderzoek te starten naar de mogelijkheden om de kabeldivisie Essent Kabelcom, ook wel bekend als @Home, af te stoten. Het bedrijfsonderdeel zou te klein zijn om zelfstandig te kunnen overleven en de activiteiten van Kabelcom behoorden niet meer tot de kernactiviteiten van Essent. Op 3 augustus 2006 werd bekend dat Warburg Pincus en Cinven Essent Kabelcom voor 2,6 miljard euro zouden overnemen. De Nederlandse Mededingingsautoriteit ging hier op 8 december 2006 mee akkoord.[6] De verkoop vond uiteindelijk plaats op 31 januari 2007. De combinatie van Essent Kabelcom, Casema en Multikabel telde destijds zo’n 3,3 miljoen klanten.

Eenwording

De Ziggo Dome te Amsterdam in de avond
@Home en Casema trokken per 1 juli 2007 hun tarieven voor telefonie en internet en hun internetsnelheden gelijk. Multikabel volgde op 1 september van dat jaar. Ook de tarieven voor televisie werden bij alle drie de bedrijven gelijkgetrokken. Daarnaast werd er bij digitale televisie in meerdere fases een nieuw zenderpakket ingevoerd, met verschillende keuzepakketten. De fusie van de drie bedrijven werd op 16 mei 2008 afgerond. Sindsdien worden de activiteiten voortgezet onder de naam Ziggo.[7] Op 21 maart 2012, vier jaar na de eenwording, ging Ziggo N.V. naar de NYSE Euronext in Amsterdam waarbij circa 25 procent van de 200 miljoen aandelen op de beurs kwam.[8] De introductiekoers was € 18,50, waardoor de totale opbrengst voor de verkopende aandeelhouders zo’n 925 miljoen euro bedroeg en het bedrijf op 3,7 miljard euro gewaardeerd werd. Het aandeel werd opgenomen in de midkap aandelenindex AMX. Daarnaast waren er opties verhandelbaar op het aandeel Ziggo.

Op 24 juni 2012 werd de Ziggo Dome in gebruik genomen met Marco Borsato als eerste artiest. Ziggo was al sinds 2009 naamgever van de concerthal, die destijds nog gerealiseerd moest worden. Het naamgeverschap was opmerkelijk, omdat de Ziggo Dome zich midden in het verzorgingsgebied van concurrent UPC bevond.

Liberty Global

Matthijs de Ligt tijdens een training van Ajax met Ziggo als hoofdsponsor op het shirt
Cinven en Warburg Pincus kondigden in maart 2013 de verkoop aan van circa 40 miljoen aandelen. Dit was equivalent aan een belang van ongeveer 20 procent in het bedrijf. Beide aandeelhouders hadden voor de verkoop in totaal nog 74,2 miljoen aandelen in het bedrijf, waarvan er na de verkoop dus nog 34,2 miljoen resteerde.[9] De begeleidende bank, Barclays, kon niet alle stukken verkopen. In totaal werden er circa 34 miljoen aandelen van de hand gedaan, tegen een aandelenkoers van € 25,75. De totale opbrengst kwam hierdoor op ongeveer 875 miljoen euro.[10] Kort erna werden de aandelen echter alsnog verkocht, aan Liberty Global, een Amerikaanse kabelonderneming. Zij namen een belang van 12,7 procent in het bedrijf, waarvoor het 633 miljoen euro betaalde.[11] Op 27 juli 2013 werd bekend dat Liberty Global zijn belang in Ziggo had vergroot tot 28,5 procent.[12] Volgens de beursregels moest Liberty Global een openbaar bod op alle aandelen Ziggo doen, als het belang boven de 30% zou uitkomen.

Fusie UPC en Ziggo
Op 27 januari 2014 kondigde aandeelhouder Liberty Global, tevens eigenaar van UPC Nederland, aan dat het Ziggo volledig wilde overnemen, met het voornemen om de kabelaanbieders Ziggo en UPC samen te voegen tot één bedrijf en verder te gaan onder de naam Ziggo.[13]

Omdat er na deze overname nog maar één grote kabelaanbieder in Nederland over zou blijven, waardoor er mogelijk te weinig vrije concurrentie zou bestaan, moesten eerst de Autoriteit Consument en Markt en de Europese Commissie goedkeuring geven voor deze overname. Nadat deze onder voorwaarden toestemming hadden verleend, en de aandeelhouders het bod van Liberty Global hadden geaccepteerd, was de fusie een feit. Op 5 november 2014 was de overname afgerond en daarna werd de naam UPC in Nederland uitgefaseerd. Op 5 januari 2015 startte Ziggo in Gorredijk en omstreken met de aanpassing van het netwerk. In de maanden daarna volgen de andere steden/regio’s. Ziggo en UPC zijn sinds 13 april 2015 officieel samengegaan als één bedrijf.[14] Eerder dat jaar, op 1 januari 2015, was Ziggo al gestart als de nieuwe hoofdsponsor van voetbalclub Ajax, waarmee het zijn naamsbekendheid wilde vergroten. Deze samenwerking werd in 2021 tweemaal opengebroken en verlengd: eerst tot 2023 en later tot 2025.[15][16][17]

Daarnaast startte VodafoneZiggo op 12 november 2015 met de sportzender Ziggo Sport en de uitgebreidere betaal-tv-dienst Ziggo Sport Totaal. Hier zendt het verschillende sporten uit met een focus op grote sportevenementen en sportgerelateerde films en documentaires. Zo kocht de zender de rechten van de Premier League, Serie A, Primera División, Champions League, Formule 1 en verschillende golf- en tennistoernooien. Abonnees van Ziggo hebben nog een extra interactief kanaal, Ziggo TV, waarop het ruime aanbod van digitale zenders van Ziggo te zien is. Zo worden er trailers van films, gratis afleveringen van nieuwe series en live-registraties van concerten in de Ziggo Dome uitgezonden.

Fusie Vodafone en Ziggo
Op 16 februari 2016 werd bekend dat de telecomaanbieders Ziggo en Vodafone een joint venture aangingen,[18] maar later werd bekend dat de gesprekken veel verder gingen dan enkel een joint venture. Er ontstond een nieuw fusiebedrijf, VodafoneZiggo, dat op 1 januari 2017 van start ging.[19][20] Op hetzelfde moment ging het bedrijf de video on demand dienst Ziggo Movies & Series aanbieden, waarvoor het een samenwerking aanging met het Amerikaanse HBO.[21] Hierdoor vervielen de diensten MyPrime en TV Royaal. Enkele dagen later, op 12 januari, verhuisde Ziggo Sport haar activiteiten van Amsterdam naar het Hilversumse Media Park.[22] Het bedrijf maakte in april 2021 hun voornemen bekend om in 2025 een volledig fossielvrij wagenpark te hebben, het sloot zich hiermee aan bij de coalitie ‘Anders Reizen’ met daarin 37 Nederlandse werkgevers, waaronder ook Deloitte, Eneco en Philips.[23] Sinds diezelfde maand is het tv-aanbod van Ziggo volledig digitaal.[24]

In het najaar van 2021 lanceerde VodafoneZiggo een nieuw klantprogramma, Priority, waarbinnen klanten exclusieve voordelen krijgen. Hiervoor werkt het samen met MOJO, Ajax, de Ziggo Dome en The Park Playground.[25]

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 110 cpm ook na doorverbinden!”