FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
FAQ
Veelgestelde vragen
Wij hebben alle veel gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet. Staat jou vraag er niet tussen? Ons callcenter is op werkdagen van 09:00 uur uur t/m 17:00 uur in de avond bereikbaar. Let er wel op dat voor het bellen naar het nummer 1883 er kosten in rekening worden gebracht. Onze klantenservice is tevens per mail te bereiken op info@klantenservicevinden.nl.
Wie is 1883 B.V?
Klantenservicevinden.nl is onderdeel van 1883 B.V. en te bereiken via het abbonnee-informatiedienst nummer 1883. Wij zijn een onderneming die geraadpleegd kan worden als men op zoek is naar telefoonnummers en informatie over diensten, bedrijven, instellingen of particulieren. Klantenservicevinden.nl is onderdeel van 1883 B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.
Wat is het doel van 1883 B.V?
Steeds meer bedrijven en organisaties verbergen nu hun telefoonnummers en laten hun klanten en klanten een frustrerend aantal online vragen doornemen voordat ze een telefoonnummer onthullen. Dit komt omdat online ondersteuning voor hen veel goedkoper is om te beheren. Online hulp is dan ook de geprefereerde vorm van ondersteuning.

Ons doel is om dat probleem op te lossen door een nummerinformatiedienst aan te bieden om het directe telefoonnummer van het bedrijf te verstrekken en/of u direct door te verbinden met het bedrijf.
Wat zijn de kosten om te bellen naar 1883?
Onze dienst kost 110 cent per minuut (cpm), ook na doorverbinden met een maximum tarief van vijftig euro per gesprek.
Ik ben niet tevreden over de dienst, wat moet ik doen?
U kunt ons een directe mail sturen naar info@klantenservicevinden.nl. Wij zullen uw klacht oppakken en samen met u kijken naar een geschikte oplossing.
Kan ik een terugbetaling claimen?
Ja dat kan tot maximaal 90 dagen nadat u ons nummer hebt gebeld. Indien u niet tevreden bent over onze dienst of niet bewust bent geweest van de kosten kunnen wij een terugbetaling in werking stellen. Stuur ons een mail op info@klantenservicevinden.nl
Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 110 cpm ook na doorverbinden!”