FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Over ons
Klantenservicevinden.nl is onderdeel van 1883 B.V. en te bereiken via het abbonnee-informatiedienst nummer 1883. Wij zijn een onderneming die geraadpleegd kan worden als men op zoek is naar telefoonnummers en informatie over diensten, bedrijven, instellingen of particulieren. Klantenservicevinden.nl is onderdeel van 1883 B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.
Wij van Klantenservicevinden.nl (onderdeel 1883 B.V.) streven er naar om u als gebruiker de beste ervaring te bieden. Wij streven er naar om u een een snelle en uiterst professionele service aan te bieden. Ons gedreven team streeft er elke dag naar om onze dienstverlening een stukje beter te maken. Onze dienst kost 110 cent per minuut (cpm), ook na doorverbinden met een maximum tarief van vijftig euro per gesprek.

Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat onze database altijd up to date is zodat wij u de meest recente informatie kunnen verstrekken. Ons doel is om u altijd direct te kunnen doorverbinden met het juiste telefoonnummer en de juiste persoon.
Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 110 cpm ook na doorverbinden!”