FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Klantenservice Bellen
U kunt via ons het telefoonnummer opvragen van Rabobank en wij verbinden u rechtstreek door met het gezochte telefoonnummer of wij laten u het nummer voorlezen. Deze abonnee-informatiedienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen 100 cent per minuut (cpm). Bel nu ons telefoonnummer 1883. Desgewenst wordt u anoniem doorverbonden. Daarnaast tonen we ook andere mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van bedrijven en instanties.
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. 
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. 
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:30

Telefoonnummer
088 722 6600
Adres
Hoofdkantoor:
Croeselaan 18
3521 CB Utrecht
Nederland

Bellen met de Klantenservice: zo werkt het

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door het telefoonnummer te beluisteren. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

Over de Rabobank: De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.

We begonnen ooit als een coöperatie, om oplossingen te vinden waar iedereen beter van werd. De wereld ziet er intussen heel anders uit en onze klanten hebben andere behoeften dan toen. Maar onze mentaliteit is nog steeds dezelfde: altijd op zoek naar manieren om onze gezamenlijke leefwereld te versterken.

Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. En we kiezen ervoor om jaarlijks een deel van onze winst te investeren in de maatschappij. Onze leden bepalen waar dit ‘coöperatief dividend’ naartoe gaat. Grotendeels gaat het om lokale maatschappelijke projecten. Daarnaast zetten we ons samen met de Rabo Foundation in voor de zelfredzaamheid van kwetsbare mensen.

Wereldwijd focussen wij op klanten in de food & agriketen. In Nederland bieden wij daarnaast een groot assortiment financiële producten. Onze groep bestaat verder uit onze vastgoeddochter BPD waarmee wij woonoplossingen bieden en DLL waarmee wij leaseoplossingen bieden aan onze klanten.

Onze missie ‘growing a better world together’ begint heel dicht bij huis. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze leden en klanten. Het motiveert ons om te blijven zoeken naar oplossingen waar iedereen beter van wordt. Daarmee dragen we bij aan het welzijn en de welvaart van mensen in de gemeenschappen waar wij actief zijn en aan het duurzaam voeden van de wereld. We willen dit realiseren door ons netwerk in te zetten en verschillende mensen te verbinden, door onze kennis te delen en door het inzetten van onze financiële slagkracht. We richten ons hierbij op vier maatschappelijke thema’s: iedereen financieel gezonder, ondernemers helpen duurzaam te groeien, duurzamer wonen voor iedereen en duurzame voedselproductie. Wij doen dit met 43.822 medewerkers verdeeld over 40 landen.

Waar wij ons op richten
Iedereen financieel gezonder
Op financieel gebied de touwtjes goed in handen hebben – in onze maatschappij wordt dat intussen van iedereen verwacht. Wij helpen onze klanten zoveel mogelijk om financieel zelfredzaam te zijn. Door inzicht en overzicht te bieden en door hen te stimuleren om te sparen voor later. Vanuit ons coöperatieve karakter hebben we speciaal oog voor mensen die moeite hebben om alles zelf op te lossen. Zoals senioren die langer zelfstandig blijven wonen en misschien nog niet zo goed overweg kunnen met online bankieren. Maar ook jongeren, om te helpen voorkomen dat zij schulden opbouwen. Er zijn meer dan 1,4 miljoen huishoudens in Nederland die te maken hebben met betalingsproblemen. Wij willen deze mensen helpen om er samen voor te zorgen dat zij financieel gezond zijn.

Ondernemers helpen duurzaam te groeien
Ondernemers zijn de motor van onze snel veranderende economie. Het is nodig dat zij steeds blijven vernieuwen en verduurzamen. Technologische innovaties, nieuwe concurrentie, de energietransitie, de voedseltransitie, de beweging naar circulair ondernemen: stuk voor stuk zijn het zowel mooie kansen als uitdagingen voor ondernemers. Bij Rabobank geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom gaat het bij ons niet alleen om geld, maar delen we ook graag onze kennis en ons netwerk. We brengen ondernemers bij elkaar om samen slimmer te innoveren en te verduurzamen. Vanuit onze coöperatieve mentaliteit zoeken we naar oplossingen waarvan iedereen beter wordt. Zodat ondernemers duurzaam kunnen groeien.

Duurzamer wonen voor iedereen
Het is een grote maatschappelijke opgave: de overgang naar schone energie in de Nederlandse woningmarkt. Als maatschappelijke bank en grootste hypotheekverstrekker van Nederland willen wij zoveel mogelijk bijdragen aan die verduurzaming. Met oog voor wat er écht speelt voor onze klanten. Wij zetten ons in om duurzaam wonen bereikbaar te maken voor iedereen. Dat doen we onder meer door een verbreding van ons aanbod aan financieringsoplossingen. Daarnaast investeren we in coöperatieve oplossingen. We werken samen met andere organisaties om de energietransitie te versnellen, zijn mede-initiatiefnemer van het Nationaal Energie Fonds voor met name VvE’s en woningcorporaties en de schooldakenrevolutie.

Duurzame voedselproductie
In 2050 zijn er naar verwachting bijna 10 miljard monden te voeden. Ook leven we gemiddeld steeds langer. Al deze mensen moeten genoeg en gezond kunnen eten. Dit vraagstuk raakt ons allemaal. Dus moeten we ook samen oplossingen vinden. Oplossingen die niet ophouden bij landsgrenzen, bij het hek van een boerderij of het toegangspoortje van een supermarkt. We hebben een wereldwijde aanpak nodig in alle voedselketens. Zodat agrarisch ondernemers méér kunnen produceren met mínder grondstoffen. En consumenten bewuster omgaan met hun dagelijks eten. Wij zetten ons in om een betere wereld achter te laten voor de generaties na ons. Om dit te bereiken, helpen we onze klanten die voedsel verbouwen, verwerken, vervoeren en verkopen met financiële producten, maar ook met onze kennis en ons netwerk. Dat laatste door hen in contact te brengen met interessante partijen om mee samen te werken. Zo sporen we de hele voedselketen aan om te vernieuwen en steeds duurzamer te werken.

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”