FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Klantenservice Bellen
U kunt via ons het telefoonnummer opvragen van FBTO en wij verbinden u rechtstreek door met het gezochte telefoonnummer of wij laten u het nummer voorlezen. Deze abonnee-informatiedienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen 100 cent per minuut (cpm). Bel nu ons telefoonnummer 1883. Desgewenst wordt u anoniem doorverbonden. Daarnaast tonen we ook andere mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van bedrijven en instanties.
FBTO bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.
FBTO bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
08:00 – 18:00
Zaterdag:
09:00 – 14:00 uur

Telefoonnummer
(058) 234 56 78
Adres
Hoofdkantoor:
Sophialaan 50
8911 AE Leeuwarden

Bellen met de Klantenservice: zo werkt het

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door het telefoonnummer te beluisteren. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

FBTO is een verzekeringsmaatschappij uit de Friese stad Leeuwarden. Het bedrijf ontstond als onderlinge verzekeringsmaatschappij en werd later een onderdeel van Achmea, een van de grootste verzekeringsconglomeraten van Nederland.

In de jaren 50 van de twintigste eeuw besloot een aantal Friese boeren en tuinders gezamenlijk de risico’s van bijvoorbeeld brand te delen. Daartoe werd in 1956 de Friese Boeren en Tuinders Onderlinge (FBTO) opgericht.

Reclameslogans die FBTO door de jaren heen voerde waren: ‘Gelukkig maar’, ‘FBTO doet het gewoon’ en ‘Verzekeren kan je zelf’. De eerste commercial was ‘De Koorddanser’. Al snel volgen er meer. Met Hans Otjes bijvoorbeeld. Daarna was Monique van de Ven jarenlang het boegbeeld van de verzekeraar. Later was de markante stem van Bennie Jolink ondersteunend aan de commercials. Tegenwoordig is de stem achter de commercials van Richard Kemper van het cabaret- en muziekduo Veldhuis & Kemper. Sinds mei 2012 is de nieuwe pay-off van FBTO ‘Jij kiest. FBTO.’

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”