FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Klantenservice Bellen
U kunt via ons het telefoonnummer opvragen van Nuon Vattenfall en wij verbinden u rechtstreek door met het gezochte telefoonnummer of wij laten u het nummer voorlezen. Deze abonnee-informatiedienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen 100 cent per minuut (cpm). Bel nu ons telefoonnummer 1883. Desgewenst wordt u anoniem doorverbonden. Daarnaast tonen we ook andere mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van bedrijven en instanties.
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. 
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. 
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
08:00 – 15:00 uur

Telefoonnummer
+312 684 50 271
Adres
Hoofdkantoor:
Hoekenrode 8,
1102 BR Amsterdam

Bellen met de Klantenservice: zo werkt het

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door het telefoonnummer te beluisteren. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

Vattenfall Nederland is een nutsbedrijf in Nederland met als kernactiviteiten de productie, verhandeling en levering van elektriciteit, aardgas en stadswarmte. Voor de overname door het Zweedse energiebedrijf Vattenfall heette het N.V. Nuon. Het verzorgt ook aanvullende diensten op het gebied van energiebesparing (isolatie), beveiliging en energieadvies. In 2017 produceerde het bedrijf ruim 18 terawattuur (TWh) aan elektriciteit. Vattenfall Nederland verkoopt gas en elektriciteit aan 2 miljoen klanten in Nederland en telt zo’n 3500 werknemers.

De N.V. Nuon is in 1994 ontstaan na een fusie van de PGEM en het PEB Friesland,[1] met de Zuid-Gelderse Nutsbedrijven (ZGN) en de Veluwse Nutsbedrijven (VNB). Enige jaren later werd Energie Noord West ingelijfd, dat de energielevering en -distributie in Noord-Holland verzorgde. In 2003 nam Nuon de productiefaciliteiten van het voormalige UNA over van het Amerikaanse nutsbedrijf Reliant Energy.

Op 1 december 2000 werd installatiebedrijf Feenstra overgenomen. Dit bedrijf is landelijk actief in de service, onderhouds- en vervangingsmarkt van verwarmings- en warmwatersystemen. Feenstra had circa 800.000 klanten per eind 2011. In 2016 maakte Nuon bekend Feenstra te willen verkopen.[2] Reden voor de voorgenomen verkoop is dat eigenaar Vattenfall zich wil focussen op energie en de activiteiten van Feenstra vallen hierbuiten. Bij Feenstra werken 1500 mensen. De verkoop is uiteindelijk niet doorgegaan. Per 1 januari 2016 zijn wel de isolatie-activiteiten overgedragen aan Takkenkamp Isolatie.

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”