FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Klantenservice Bellen
U kunt via ons het telefoonnummer opvragen van Playstation en wij verbinden u rechtstreek door met het gezochte telefoonnummer of wij laten u het nummer voorlezen. Deze abonnee-informatiedienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen 100 cent per minuut (cpm). Bel nu ons telefoonnummer 1883. Desgewenst wordt u anoniem doorverbonden. Daarnaast tonen we ook andere mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van bedrijven en instanties.
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 19:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Telefoonnummer
020 709 5025
Adres
Hoofkantoor
Taurusavenue 16
2132 LS Hoofddorp

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door het telefoonnummer te beluisteren. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

PlayStation is een serie van spelcomputers gemaakt door Sony Interactive Entertainment, dat eigenaar is van de merknaam. Het merk werd op 3 december 1994 geïntroduceerd in Japan met de lancering van de originele PlayStation.[1] Het bestaat nu[(sinds) wanneer?] uit vijf spelcomputers, evenals een media center, een online dienst, een reeks aan controllers, twee draagbare spelcomputers, een telefoon en verschillende tijdschriften.

De PlayStation bleek met het uitbrengen van de eerste modellen een baanbrekende innovatie op de jonge markt voor spelcomputers.[2] Op 3 december 1994 werden de eerste PlayStation videospelcomputers verkocht in Japan. Op 9 september 1995 werden ze ook in de Verenigde Staten op de markt gebracht en op 29 september 1995 in Europa.[3]

De originele spelcomputer in de serie, de PlayStation, was de eerste spelcomputer die 100 miljoen eenheden verscheept heeft, 9 jaar en 6 maanden na de lancering.[4] Zijn opvolger, de PlayStation 2, werd uitgebracht in 2000. De PlayStation 2 is de bestverkochte spelcomputer tot nu[(sinds) wanneer?] toe, met meer dan 155 miljoen exemplaren verkocht sinds 28 december 2012.[5] Sony’s volgende spelcomputer, de PlayStation 3, werd uitgebracht in 2006 en werd meer dan 80 miljoen spelcomputers wereldwijd verkocht sinds november 2013.[6] Sony’s nieuwste spelcomputer, de PlayStation 4, werd uitgebracht in 2013, werd 1 miljoen keer verkocht in de eerste 24 uur, en werd de snelst verkopende spelcomputer in de geschiedenis.[7]

De eerste draagbare spelcomputer in de PlayStation-serie (genaamd de PlayStation Portable, of PSP), verkocht een totaal van 80 miljoen exemplaren wereldwijd sinds november 2013.[8] Zijn opvolger, de PlayStation Vita, die in Japan op 17 december 2011 lanceerde en in de meeste andere belangrijke gebieden in februari 2012, had meer dan 4 miljoen verkochte exemplaren sinds januari 2013.[9] PlayStation TV is een micro spelcomputer en een niet draagbare variant van de PlayStation Vita draagbare spelcomputer.[10] Andere hardware uitgebracht als onderdeel van de PlayStation-serie omvat de PSX, een digitale videorecorder die is geïntegreerd met de PlayStation en PlayStation 2, hoewel het een korte bestaan heeft gehad door de hoge prijs en werd nooit buiten Japan uitgebracht, evenals een Sony Bravia televisietoestel dat een geïntegreerde PlayStation 2 heeft. De belangrijkste serie controllers gebruikt door de PlayStation-serie is de DualShock, dat is een lijn van vibratie feedback, gamepad waarvan 28 miljoen controllers werden verkocht sinds 28 juni 2008.[11]

Het PlayStation Network is een online dienst met meer dan 103 miljoen actieve gebruikers wereldwijd (sinds december 2019).[12] Het bestaat uit een virtuele online markt, de PlayStation Store, waarbij je computerspellen en verschillende vormen van multimedia kunt kopen en downloaden, een abonnementsdienst bekend als PlayStation Plus en een sociale online netwerkdienst genaamd PlayStation Home, die meer dan 41 miljoen gebruikers wereldwijd had ten tijde van de sluiting in maart 2015.[13] PlayStation Mobile (voorheen PlayStation Suite) was een software-ontwikkelomgeving die PlayStation-content op mobiele apparaten aanbood. Versie 1.xx ondersteunt zowel PlayStation Vita, PlayStation TV en bepaalde apparaten die het Android besturingssysteem draaien, terwijl versie 2.00 uitgebracht in 2014 zich alleen ging richten op PlayStation Vita en (optioneel) PlayStation TV.[14]

PlayStation-producten van de zevende generatie maken gebruik van de XrossMediaBar, een bepaald soort grafische gebruikersomgeving.[15] Een nieuwe touchscreen-gebaseerde gebruikersomgeving genaamd LiveArea werd gelanceerd voor de PlayStation Vita, die sociale netwerk elementen in de gebruikersomgeving intrigeerde. Bovendien ondersteunde PlayStation 2 en de originele PlayStation 3 ook Linux-gebaseerde besturingssystemen, maar dit is inmiddels stopgezet. De serie is ook bekend om zijn vele marketingcampagnes, waarvan de meest recente “This Is For The Players” in Europa en “Greatness Awaits” in de Verenigde Staten.

De serie heeft ook een sterke line-up aan first-party titels als gevolg van SIE Worldwide Studios, een groep van vijftien first-party ontwikkelaars van Sony Interactive Entertainment die is gewijd aan de ontwikkeling van first-party computerspellen voor de serie. Daarnaast is de serie voorzien van diverse opnieuw uitgebrachte budget titels van Sony met verschillende namen voor elke regio; deze omvatten “Greatest Hits”, “Platinum”, “Essentials”, “Favoritos” en “The Best” reeksen van titels.

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”