FAQ Over ons Claim een terugbetaling Neem contact op
Klantenservice Bellen
U kunt via ons het telefoonnummer opvragen van VGZ en wij verbinden u rechtstreek door met het gezochte telefoonnummer of wij laten u het nummer voorlezen. Deze abbonnee-informatiedienst wordt u aangeboden door 1883 B.V tegen 100 cent per minuut (cpm). Bel nu ons telefoonnumer 1883. Desgewenst wordt u anoniem doorverbonden. Daarnaast tonen we ook andere mogelijkehden om in contact te komen met de klantenservice van bedrijven en instanties.
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. 
Bellen via 1883 b.v. de kosten voor dit gesprek zijn honderd cpm, ook na doorverbinden. 
Overige Gegevens
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 tot 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 13.00 uur

Telefoonnummer
0900 – 84 90
Adres
Hoofkantoor
Nieuwe Stationsstraat 12,
6811KS Arnhem

Bellen met de Klantenservice: zo werkt het

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons abonnee-informatiedienst nummer 1883.

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze abonnee-informatiediennst nummer te bellen.

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”

U wordt in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door het telefoonnummer te beluisteren. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat klantenservicevinden.nl onderdeel is van 1883 B.V. en te bereiken is met het abonnee-informatienummer 1883 en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan 1883 B.V.

Over vgz: De zorg in Nederland is goed, en dat willen we graag zo houden, want goede zorg is voor iedereen onmisbaar. Maar hoe moet dat, als er te weinig personeel is en de kosten blijven stijgen? Daarom zet VGZ zich al meer dan 5 jaar samen met zorgverleners in voor betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zinnige zorg noemen we dat. We stimuleren andere zorginstellingen om deze slimme initiatieven van zorgverleners uit ziekenhuizen, GGZ-instellingen en thuiszorgorganisaties over te nemen. Zo brengen we samen de zorg vooruit. Zinnige zorg klinkt mooi, maar wat brengt het u? Denk eens aan de huisarts die meer tijd voor u heeft en u zo beter kan adviseren. Of digitale oplossingen waardoor u na uw operatie thuis kunt herstellen en toch contact kunt houden met uw arts. U draagt bij aan dit soort innovaties die de zorg vernieuwen via de premie die u betaalt. Van uw premie gaat 97% direct naar de zorg. En 20% daarvan gaat naar innovatieve oplossingen in de zorg.

Zoek niet langer naar nummers die verborgen zijn..
Wij hebben voor jou alle organisaties en personen op een rijtje gezet, bel ons en wij verbinden je eenvoudig door naar de klantenservice naar jouw keuze

“Abonnee-informatiedienst 1883 B.V kost 100 cpm ook na doorverbinden!”